Minä

Heippa! Olen Karoliina – tervetuloa sivuilleni!

Intohimoni on ottaa kauniita kuvia; minulle valokuvat ovat osa tarinankerrontaa, elämäntapaa, dokumentointia ja uuden uniikin tallennusta. Hetket ovat ohikiitäviä tarinoita. Valokuvat ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, juuri muistojen tallentamisen vuoksi.

Tällä hetkellä asun kotikaupungissani Helsingissä, monen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Toiset kodit löytyvät Pohjois-Irlannista sekä Uudesta-Seelannista. “Wanderlust” on aika osuva termi kohdallani, ikuinen seikkailunnälkä ja kaukokaipuu. 

Matkustelun lisäksi tykkään fiilistelystä, aasialaisesta ruosta, perhosista, mekoista, aamukahvista, ulkoilmasta ja uuden oppimisesta. Minulla on ihania ystäviä, suurenmoinen perhe sekä olen ainutlaatuisen kiwin vaimo ja pienen tytön äiti.

Ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa, niin jutellaan lisää! Tulisin mielelläni ikuistamaan sinun tärkeitä hetkiäsi. Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tilanteesta riippuen voin tulla kuvaamaan myös ympäri Suomen.

About Me

For me, photography is storytelling, lifestyle, documentation and creating something unique. My passion is taking beautiful, high quality pictures during your precious moments.
2020 Suvi Karoliina Photography. Made with ♥ by Podium Apps 
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram