Minä

Heippa! Olen Karoliina – tervetuloa sivuilleni!

Intohimoni on ottaa kauniita kuvia luonnossa. Kuvaan pääosakseen perheitä, lapsia, hääpareja, vauvoja ja yrittäjiä. Mulle valokuvat ovat osa tarinankerrontaa, elämäntapaa, dokumentointia ja mikä parasta, muistoja. Hetket ovat ohikiitäviä tarinoita. Valokuvat ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, juuri muistojen tallentamisen vuoksi.

Kuvat antavat meille mahdollisuuden palata menneisiin hetkiin. Hetkiin, jotka saattaisivat muuten unohtua. Hetkiin, joista voi saada voimaa. Hetkiin, jotka ovat niin rakkaita.

Tällä hetkellä asun kotikaupungissani Helsingissä, monen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Toiset kodit löytyvät Uudesta-Seelannista sekä Pohjois-Irlannista. “Wanderlust” on osuva termi kohdallani, ikuinen seikkailunnälkä ja kaukokaipuu. 

Matkustelun lisäksi tykkään aamukahvista, aasialaisesta ruosta, perhosista, mekoista, ulkoilmasta ja ilta-auringosta. Minulla on ihania ystäviä, suurenmoinen perhe, olen ainutlaatuisen Kiwin vaimo sekä pienen tytön & pojan äiti.

Ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa, niin jutellaan lisää! Tulisin mielelläni ikuistamaan sinun tärkeitä hetkiäsi. Kuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tilanteesta riippuen voin tulla kuvaamaan myös ympäri Suomen.

About Me

For me, photography is storytelling, lifestyle, documentation and creating something unique. My passion is taking beautiful, high quality pictures during your precious moments.
2020 Suvi Karoliina Photography. Made with ♥ by Podium Apps 
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram